Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Bosc de les Bruixes de l’Argentera

octubre 9, 2022 @ 8:00 AM - 5:00 PM

Boscos de bruixes i carboneres

La ruta del bosc de les Bruixes parteix del poble de l’Argentera seguint uns metres la carretera que uneix aquest amb Escornalbou. De seguida ens desviarem per una tranquil•la pista forestal que segueix una estona el curs del barranc de la Serra fins a arribar a les Roques de les Segarreses. Pins, alzines i roures dominaran el camí però amb pinzellades de gatells, lledoners i freixes entre altres.

Arribarem a una esplanada a on acaba la pista i de seguida ens endinsarem en l’ambient màgic del bosc de les Bruixes. El que va començar com una activitat pensada per distreure i impressionar la canalla de l’Argentera, ha convertit aquest singular i frondós bosc en un indret atractiu per excursionistes i curiosos. Ambientat ara amb estris i eines associades al món de les bruixes, en un passat no gaire llunyà aquest bosc i les seves vaumes, estaven habitades per famílies carboneres, les quals feien d’aquesta activitat la seva forma de vida.

Guia : Salvador Matas
Dificultat física: Mitjana
Distància: 10,00  km aprox.
Desnivell positiu acumulat: 350 m aprox.
Dificultat tècnica: Excursió per senders senzills.
Mitjà de transport: Cotxes particulars. En cas de compartir donar directament al conductor 5€.
Cal portar:
Aigua
Esmorzar 
Calçat i roba adequada.
Aconsellables bastons
Protecció solar, gorra, ulleres
Dia, hora i lloc de sortida: 9 d’octubre de 2022 a les 8,00 h del mati deI pàrquing Les Comes (c/Francesc Moragues s/N).
Tornada prevista sobre les 14h.
Socis Centre Exc. de Salou: gratis

Més informació: https://naturalocal.net/ca/rutes-senderisme-catalunya/rutes-senderisme-tarragona/rutes-senderisme-largentera/ruta-del-bosc-de-les-bruixes#que-hi-ha

 

Mostra els detalls

Data:
octubre 9, 2022
Hora:
8:00 AM - 5:00 PM

Les inscripcions estan tancades; consulta disponibilitat a c.e.cambrils@gmail.com