La singladura de l’Escola de Muntanya del C.E. Cambrils s’inicia oficialment la primavera de 2020.

L’objectiu d’aquesta escola és, d’una banda, fomentar la formació dels soci@s de l’entitat; de l’altra donar suport a les persones que s’inicien en l’excursionisme.

A l’efecte, l’Escola de Muntanya fa extensiva l’oferta de formació de la pròpia entitat o d’altres a socis i simpatitzants, estiguin o no federats. Alhora, canalitza les inscripcions i dona suport a les persones formades en el seu període de pràctiques. D’aquesta manera, l’Escola de Muntanya pretén esdevenir un referent i interlocutor principal en aquesta matèria.

A més a més, l’Escola de Muntanya ofereix orientació sobre aspectes tan diversos com l’equipament necessari per fer les activitats, consells pràctics, informació sobre llicències, etc. En el marc d’aquesta tasca, l’Escola de Muntanya recopila un seguit de protocols, tant de la FEEC com dels coordinador@s de les diferents seccions, per posar a disposició de socis i simpatitzants la informació d’utilitat de les diferents disciplines existents al Centre.

Així, l’Escola de Muntanya de Cambrils no és només una secció dins del Centre Excursionista de Cambrils, sinó també un servei obert a tots els qui s’estimen el medi natural i en volen gaudir de forma responsable, tant si estan vinculats a la nostra entitat com si no.

Informació actualitzada – Gener 2022

Cuidadors de senders

Excursionisme (senderisme, marxa nòrdica, marxa aquàtica)

Curses per muntanya

Escalada en rocòdrom

Escalada en roca

Descens de barrancs

Refugis de muntanya