Cambrils disposa d’un rocòdrom a l’aire lliure al Parc del Pinaret, una instal·lació singular que es va construir a petició dels escaladors del municipi, molts d’ells fundadors del Centre Excursionista de Cambrils.

Si bé la titularitat és de l’Ajuntament de la vila, el C.E. Cambrils en porta la gestió.

Amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, el rocòdrom s’obre al públic el gener de 2019 i, l’agost del mateix any, se celebra el I Open d’escalada Ciutat de Cambrils, amb la participació de joves promeses de la disciplina. La gestió del rocòdrom no és comercial, sinó que està pensada perquè en facin ús escaladors federats i amb experiència quan no poden sortir a la muntanya. Malauradament, es detecten falles estructurals més endavant que estan encara pendents d’una solució per part del Consistori. Aquest fet, unit a les circumstàncies de pandèmia, fan que, actualment, la instal·lació no estigui oberta al públic.

Consta d’un tòtem de 15 m amb 3 desploms i més de 12 vies per escalada amb diferents graus de dificultat, del 4 al 7A, distribuïdes en quatre cares, amb un total de 300 m2 de superfície.