Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Posa’t en forma amb la marxa Nòrdica tot l’any!

octubre 27, 2023 @ 5:00 PM - 8:00 PM

Per aquelles persones interessades en posar-se en forma al llarg de tot l’any,  el Centre Excursionista Cambrils vol posar a la seva disposició la pràctica de la Marxa Nòrdica.

Es tracta d’una  modalitat esportiva molt beneficiosa per la salut, de la què es diu que belluga la quasi totalitat dels músculs del nostre cos!!

Volem oferir-vos no només un curs d’iniciació amb una monitora homologada i amb experiència, sinó que volem anar més enllà: oferir-vos la pràctica de la Marxa Nòrdica de manera setmanal de tal manera que aprendrem a fons aquesta tècnica,  ens la farem nostra i a més practicarem amb supervisió d’una monitora homologada, des de l’octubre fins al mes de juny, amb periodicitat setmanal (2 hores).

El preu inclou el curs d’iniciació de 3h el dia 27 d’octubre (amb bastons) i després cada setmana 2 hores de pràctica: un cop al mes amb monitora homologada i les altres amb responsables del Centre Exc. Cambrils.

L’objectiu del Centre Excursionista és de possibilitar la continuïtat de la pràctica  a aquelles persones que ho desitgin, tant per mantenir i millorar la tècnica apresa com per  mantenir-nos en forma.

El preu és de 100€ per les persones sòcies del Centre Exc. Cambrils i de 120€ per la resta.

Si només es vol fer el curs d’iniciació, el preu és de 30€ pels no socis i de 25€ pels socis. En cas de fer després les sessions de pràctica aquest import es descompta del preu total.

Durada del curs d’iniciació: 3h. De les 17h a les 20h. Lloc de trobada: Parc del Pinaret de Cambrils.

Continuïtat setmanal: 2h en horaris a convenir amb les persones inscrites en funció de les disponibilitats (matí o tarda). En tot cas començarem al 3 de novembre i l’1 de desembre de les 11,30 fins les 13,30. Resta de dies a convenir amb les persones inscrites. Per les sessions setmanals caldrà tenir llicència de la FEEC. El curs d’iniciació, en canvi, inclou l’assegurança.

  • Per a poder inscriure’s, cal fer la transferència a Caixa Guissona IBAN: ES76 3140 0001 9600 1345 4200 per import de 100€ o de 120€ segons el cas.

Places limitades. Inscripció per ordre d’arribada.

Mostra els detalls

Data:
octubre 27, 2023
Hora:
5:00 PM - 8:00 PM
Categoria d'Esdeveniment:

Les inscripcions estan tancades; consulta disponibilitat a c.e.cambrils@gmail.com