Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Camí de Muntanya al Catllar – 10 de novembre

novembre 10 @ 8:00 AM - 5:00 PM

Aquest any des del C. Exc. Cambrils ens afegim a  la sortida del Camí de Muntanya organitzat pel Centre Excursionista Tarragona.

Tindrà lloc el diumenge 10 de novembre al Catllar i és una bona ocasió per a estat en contacte amb altres centres excursionistes, compartir una agradable sortida per un camí recuperat, gaudir del menjar i de l’animació que tindrà lloc en acabar.

Simplement heu de FER LA VOSTRA INSCRIPCIÓ EN   AQUEST ENLLAÇ:

https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/59e-cami-de-muntanya-de-la-iv-regio/inscripcion_federado_licPlay/

Agrairem també que FEU LA INSCRIPCIÓ A LA NOSTRA WEB per tal de sortir plegats des de Cambrils.

_____________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________

59è Dia del Camí de Muntanya / El Catllar

100 anys del naixement del Dr. Joan Domènech i Miró

 

10 de novembre 2024

 

Aquest any amb l’ajut i implicació de l’Ajuntament del Catllar (Tarragonès) s’ha obert un camí que durant molts anys ha estat desaparegut i ple de sotabosc i runa com diu el regidor d’Urbanitzacions, Cohesió Territorial i Urbanisme, Entorn Rural i Medi Ambient, Antonio López:

Durant aquest 2024, la comissió de Camins, va decidir recuperar el Camí Ral del Catllar a Pallaresos, un camí pel qual feia més de cinquanta anys que no s’hi transitava i que en part s’havia convertit en un abocador de restes vegetals de finques confrontants. Aquest és el camí pel qual avui esteu caminant.”

Nosaltres a contrarellotge hem pogut fer tot allò que toca per un dia especial com és el Dia del Camí de Muntanya i desitgem que totes i tots ho passeu molt, molt bé aquest dia 10 de novembre de 2024.

També aquells que portin menors d’edat teniu al vostre abast els documents necessaris perquè puguin participar sense entrebancs legals.

Mireu la nostra web on esta tot penjat, reglament i documents per a menors:   https://centreexcursionistatarragona.com/event/59e-dia-del-cami-de-muntanya/

Les inscripcions estaran limitades a 600 persones, així que feu difusió hem preparat un camí no exigent, a l’arribada Xaranga i després podrem menjar i balla amb un grup de rock de sempre que es diuen The Tapas Band ho fan molt, molt bé….i són de Reus !!!

 

ITINERARI I HORARIS

  • A les 07:30 h comença la recepció dels participants.
  • A les 08:45 h parlaments.
  • A les 09:00 h Indicacions, recomanacions i sortida de la caminada.
  • A les 10:45 h aprox. avituallament. Aquests es farà en la mitat del camí. No pararem a esmorzar, donat la peculiar orografia i la perillositat amb els vehicles.
  • A les 13:30 – 14:30 h arribada a la Torre d’en Guiu, on trobarem menjar i musica.

El recorregut és únic de 12 km senyalitzats, amb 215 m de desnivell acumulat, que transcorre pel terme municipal del Catllar (Tarragonès). La sortida i l’arribada es realitzarà a la població del Catllar (Torre d’en Guiu).

 

INSCRIPCIONS

 

ÀNIMS !!!  LES INSCRIPCIONS SON: http://inscripcions.feec.cat/ A TRAVES DE LA WEB DE LA FEEC.

https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/59e-cami-de-muntanya-de-la-iv-regio/inscripcion_federado_licPlay/

 

Mostra els detalls

Data:
novembre 10
Hora:
8:00 AM - 5:00 PM
Categoria d'Esdeveniment:

Registre

Unir-se 4 altres!
Tribe Loading Animation Image